BOVAG

Bekijk hier ons volledige assortiment

Motor aanhangers koopt u bij Theo Stet


De perfecte motor aanhanger vindt u vast en zeker bij Theo Stet. Wij huren en verkopen zowel nieuwe, als gebruikte modellen in een veelvoud aan variaties. Zoekt u een motor aanhanger met oprijplanken of maakt u liever gebruik van de TOHACO motortrailer zonder oprijplaten? Bij Theo Stet heeft u altijd keus!

Naast verkoop en verhuur van motor aanhangers, verzorgen wij ook het onderhoud ervan. Na gedegen onderhoud door onze BOVAG-keurmeester, ontvangt u een officiee  BOVAG-onderhoudsrapport.

De specialist in aanhangers

Theo Stet is al bijna 50 jaar hét adres voor allerlei aanhangwagens in verschillende uitvoeringen. Bij ons zit u niet alleen goed voor motor aanhangers, maar ook voor bijvoorbeeld autotransporters, bagagewagens, gesloten aanhangwagens, boottrailers et cetera. Standaard hebben wij een voorraad van 250 aanhangwagens en trailers. We kunnen u dus snel van dienst zijn met een passende motor aanhanger.

Meer weten

Informatie over onze motor aanhangers vindt u op de website. Wenst u meer informatie te ontvangen over een of meerdere motoraanhangers, dan kunt u gebruikmaken van ons contactformulier, bellen naar 072 – 572 26 52 of een e-mail sturen. U mag natuurlijk ook altijd langskomen bij onze vestiging in Heerhugowaard om de verschillende motor aanhangers te bekijken. 

Gevonden resultaten: 2