BOVAG

Wegens sterk veranderende prijzen is het niet mogelijk om de prijzen op onze site actueel te houden, bel a.u.b. voor de NU geldende prijs.

Bekijk hier ons volledige assortiment

Voor een Hapert aanhanger gaat u naar Theo Stet in Heerhugowaard


U wilt een Hapert aanhanger kopen? Theo Stet Aanhangwagens heeft een ruime sortering nieuwe en gebruikte Hapert aanhangers: bagagewagens, gesloten wagens, plateauwagens, autotransporters, een kipper, motorfietsaanhangwagen of schamelwagen. Wij bieden ook Hapert machinetransporters te koop aan, kantelbaar of met scharnierbare oprijplaten. De Hapert bakwagens worden geleverd met een voorhek en bindrailing voor wat hogere en langere lading en met een ladingnet zorgt u er voor dat lichte ladingen tijdens het rijden in de bak blijven.

Theo Stet Aanhangwagens

Theo Stet is al bijna 50 jaar toonaangevend op het gebied van aanhangers, service, reparatie en onderdelen. Theo Stet Aanhangwagens heeft een minimale voorraad van 250 aanhangers, nieuw en tweedehands. Uw Hapert aanhanger is dus direct uit voorraad leverbaar. U kunt bij ons ook een Hapert aanhanger huren: wij verhuren autotransporters en motorfietstrailers, bakwagens en aanhangers met huif van het merk Hapert. Wij verhuren ook Saris bagagewagens en aanhangwagens en Ifor Williams paardentrailers.

Meer informatie?

Op de website vindt u alles wat u weten wilt over een Hapert aanhanger: modellen, prijzen, aanbiedingen en occasions. Voor vragen kunt u altijd even het contactformulier invullen, bellen of langskomen bij onze vestiging in Heerhugowaard. U bent van harte welkom.

Gevonden resultaten: 43