BOVAG

Wegens sterk veranderende prijzen is het niet mogelijk om de prijzen op onze site actueel te houden, bel a.u.b. voor de NU geldende prijs.

Bekijk hier ons volledige assortiment

Ifor Williams aanhangwagens huurt of koopt u bij Theo Stet


Ifor Williams is een gerenommeerd merk in de aanhanger branche. Theo Stet heeft meerdere modellen van deze aanhangers in zijn assortiment opgenomen. Ifor Williams paardentrailers en aanhangers zijn bij ons zowel te koop, als te huur.

Daarom Theo Stet

Theo Stet Aanhangwagens is al bijna 50 jaar toonaangevend op het gebied van aanhangwagens, paardentrailers en andere aanverwante artikelen. Met ervaren en deskundige verkopers die u alles kunnen vertellen over Ifor Williams en andere merken aanhangers, weet u zeker dat u een verantwoorde koop doet. Naast de verkoop van Ifor Williams, kunt u bij Theo Stet tevens ook terecht voor verhuur van veel verschillende aanhangers.

Meer weten?

Meer informatie over ons Ifor Williams materieel vindt u op de website. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 072 – 572 26 52. Een e-mail sturen of langskomen bij onze vestiging in Heerhugowaard kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom met al uw vragen over Ifor Williams.

Gevonden resultaten: 26